“Ajut Eu!” a răspuns NIRO Investment Group

Investind în valori, construim viitorul! este filozofia NIRO Investment Group, deci implicarea în campania Ajut eu! a venit natural, conform principiilor după care compania se ghidează încă de la începutul activităţii sale.

Yasmin, o fată cu o inimă specială, un om care nu judecă niciodată, nu se plânge niciodată, care iubeşte si dăruieşte fără să aştepte nimic în schimb este primul terapeut cu Sindrom Down care face terapie cu copiii cu autism. Yasmin este un model pentru noi toţi.

Vlăduţ, la cei 19 ani pe care îi are, este student la Facultatea de Matematică Informatică şi îşi doreşte să ajungă la un medic specialist, să aibă încălţări impermeabile pentru iarnă şi bani pentru cărţi, ca să studieze.

Răzvan Mogâldea este un tânăr de excepţie care a reuşit să obţină performanţe deosebite în educaţie doar prin forţe proprii şi visează să devină judecător.

Ionel Petrea este un învingător al limitărilor sistemului de protecţie socială, omul care cere ajutorul doar ca să ajute mai departe şi care îşi dedică timpul educaţiei şi sănătăţii copiilor. Unul dintre proiectele sale este redeschiderea cantinei sociale din cadrul Şcolii Margina, care va putea astfel să furnizeze alimentele necesare asigurării meselor zilnice pentru 20 de elevi, cazuri sociale, ale căror familii au venituri foarte reduse. Având sprijin financiar de la Consiliul Judeţean Timiş pentru costurile cu personalul şi aparatura necesară, mai era nevoie de un buget de 6.100 de euro pentru asigurarea funcţionării cantinei timp de 6 luni, în semestrul al II-lea al acestui an şcolar.

NIRO Investment Group le-a răspuns tuturor “Ajut eu!” şi îi încurajează să meargă mai departe cu fruntea sus şi să nu se teamă să viseze. Îi felicităm şi le dorim să-şi împlinească toate visurile.