ANUL NOU CHINEZESC LA DRAGONUL ROŞU

Sâmbătă, 25 ianuarie 2020, în cadrul Complexului Comercial Dragonul Roşu am sărbătorit Anul Nou Chinezesc – Anul Şobolanului de Metal. Spectacolul extraordinar i-a avut ca invitaţi pe cântăreţul Fang Shuang şi trupa de artişti de la Institul de artă EuroAsiatic si Clubul Sportiv Shanghai Wushu, fondate de către Maestrul Zhu Rong Fu.
Artistul de origine chineză stabilit în România, Fang Shuang este solist la Opera Comică pentru Copii, colaborează cu Teatrul Metropolis Bucureşti, Asociaţia Opera Rara şi Asociaţia Home of Strings iar în 2017 a fost unul dintre concurenţii de la Românii au Talent.

Actorii de la Institutul de artă EuroAsiatic sunt recunoscuţi pentru promovarea artelor marţiale chinezeşti în România, prin participarea la competiţii naţionale şi internationale, cât şi prin spectacole care îmbină sportul, dansul, muzica şi pantomima. Aceşti artişti medaliaţi au oferit celor prezenţi în cadrul Dragonului Roşu o experienţă autentică care înglobează simbolurile tradiţionale ce ţin de Noul An Chinezesc. Cele mai importante momente coregrafice au fost: Dansul leului, o artă tradiţională străveche care are loc cu ocazia celor mai importante sărbători şi evenimente, demonstraţii de arte marţiale, dansul simbolic cu evantaie şi umbrele, spectacol de tobe şi percuţii.