“Balul de primăvară” – Uniunea Consulilor Onorifici din România

Uniunea Consulilor Onorifici din România (UCOR) a organizat la Hotelul InterContinental din Bucureşti, două dintre cele mai importante evenimente anuale din agenda asociatiei, şi anume: Adunarea Generală Anuală a membrilor UCOR, urmată în cursul serii de “Balul de primavară UCOR”, eveniment ajuns la cea de-a treia ediţie.

“Balul a fost un eveniment de înaltă ţinută, un bun prilej de socializare şi de întâlnire într-un cadru mai puţin oficial, dar deopotrivă de semnificativ, prin prisma componentei sociale. NIRO Investment Group a luat parte la acest eveniment, numărându-se printre sponsori”, a declarant domnul ambasadorul Ioan Donca, consulul onorific al Republicii Letonia la Bucureşti, vicepreşedintele Uniunii Consulilor Onorifici din România (UCOR), consilier NIRO Investment Group.

Prin donaţiile făcute de către sponsorii evenimentului şi de către invitaţii prezenţi, suma de bani strânsă a fost folosită pentru finanţarea proiectului „Sunet pentru sănătatea copiilor” derulat de Asociaţia “Life Education for All„ din Cluj Napoca, proiect ce are ca scop dotarea unui număr de 5 saloane pentru copii bolnavi cronic internaţi pentru lungă durată în spitale din întreaga ţară, cu aparatură audio-video şi cd-uri cu povesti pentru copii, muzica pentru copii, muzica clasică, relaxantă sau terapeutică pentru copii între 0-18 ani cât şi cd-uri cu conţinut educaţional pentru accesul acestora la meloterapie, care să contribuie şi să le îmbunătăţească viaţa pe perioada în care se află internaţi.

La acest eveniment au luat parte peste 100 persoane, printre invitaţi s-au numărat Excelenţele lor doamne şi domni ambasadori, reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Externe al României şi reprezentanţi ai mediului de afaceri din România. Printre invitaţii la eveniment s-a aflat şi domnul Prof. Dr. Wolfram Scharff, preşedintele Coprului Consular din Germania (KKD), Consul Onorific al Republicii Africa de Sud pentru Saxonia şi Saxonia-Anhalt, domnul. Andreas Huber- Preşedintele Uniunii Consulilor Onorifici din România şi Consul Onorific al Republicii Austria la Sibiu.

“Ne bucurăm că am putut partcipa la acest eveniment, rămânem cu convingerea că aceasta a fost o reusită, şi deopotrivă, cu speranţa că acest bal va deveni o tradiţie în anii ce vor urma”, a declarat domnul Zsolt Nagy, director general al NIRO Investment Group.