Deţinut în proprietate de cele mai puternice firme ale grupului, NIRO Investment SA şi Dragonul Roşu SA, centrul logistic şi comercial a fost inaugurat în anul 1993.

Încă de la înfiinţare, Centrul Logistic şi Comercial Dragonul Roşu a devenit cunoscut în toată ţara, fiind principala sursă de produse la preţuri mici care satisfăceau cererea cetăţenilor cu venituri mici şi foarte mici.

Situat la 10 minute de centrul Capitalei, cu acces direct către principalele rute feroviare si rutiere, Dragonul Roşu este astăzi cel mai mare hub logistic şi comercial din Europa. Construit pe 60 de hectare, cu 10 pavilioane, peste 5.000 de magazine, spaţii logistice şi de depozitare, Dragonul Roşu găzduieşte zilnic peste 20.000 de clienţi.

Firmele care activează în cadrul Centrului Logistic şi Comercial Dragonul Roşu îşi vând produsele nu numai pe piaţa românească, ci şi pe pieţele ţărilor învecinate: Republica Moldova, Ucraina, Ungaria, Bulgaria, ţările din fosta Iugoslavie şi, mai recent, în Grecia, Austria şi Cehia.

Pentru mai multe detalii: https://www.dragonulrosu.ro

Complexul Crângaşi a fost proiectat şi funcţionează drept un mall agroalimentar, care cuprinde o imensă piaţă de legume şi fructe, magazine ale producătorilor de carne, de lactate, fast-food KFC, Mega Image şi multe alte magazine.

Complexul, inaugurat în martie 2010, are o suprafaţă totală de peste 10.000 metri pătraţi şi dispune de facilităţi moderne precum scări rulante, lift exterior, sistem de climatizare, oferind astfel cele mai bune condiţii de cumpărături locuitorilor din zona de vest a capitalei.

Valoarea investiţiei a depăşit 10 milioane de euro.