Localizată în apropierea zonei centrale a Bucureştiului, NIRO Office Building este sediul central al NIRO Investment Group. În cei 4.500 de metri pătraţi, clădirea găzduieşte sedii de agenţii de publicitate, producători de film şi distribuitori de produse exclusiviste de larg consum.
Clădirea ultramodernă a fost construită între 2003 şi 2004.

HERĂSTRĂU OFFICE BUILDING

Situată într-una dintre cele mai luxoase zone din nordul Bucureştiului, Herăstrău Office Building este sediul Unicredit Bank şi Unicredit Leasing încă din 2005.
Imobilul de peste 10.000 de metri pătraţi a fost dezvoltat între anii 2004 şi 2005.
Clădirea se remarcă şi prin serviciile, echipamentele şi securitatea de înaltă calitate.

Central Residential Park este primul proiect imobiliar rezidenţial de tip condominiu din România care a devenit la scurt timp de la inaugurare un simbol al Bucureştiului modern.

Proiectul a fost dezvoltat de societatea comercială Central Residential Park SA, firmă a NIRO Investment Group.

Proiectul a fost realizat între anii 2005 şi 2007, are o suprafaţă construită de peste 110.000 de metri pătraţi, include un număr de 456 de apartamente, 1.200 de locuri de parcare pe două niveluri, un parc şi o clădire multifuncţională.

Pentru mai multe detalii: https://centralpark.ro/

LASCĂR CATARGIU

Aflat în proprietatea NIRO Investment, imobilul din Lascăr Catargiu este o clădire edificată în perioada interbelică, la începutul secolului XX şi se află în zona de protecţie a imobilului monument istoric „Casa Artelor Dinu Lipatti”.