Resort-uri de lux in Maldive

Prima investiţie internaţională majoră a Niro Investment Group în industria ospitalităţii este dezvoltarea unei staţiuni de lux în Maldive, în partenerat cu un operator internaţional de prestigiu.

Staţiunea turistică dezvoltată de grupul NIRO în Maldive propune o nouă abordare, adresându-se în principal familiilor cu copii, conform conceptului “Copii fericiţi, familii fericite!”.

Staţiunea de lux este uşor accesibilă fiind situată la doar 10 minute de mers cu barcă de Aeroportul Internaţional Valana, în Atolul Kaafu de Nord, şi este dispusă pe două insule.

Amplul proiect a fost demarat în acest an şi va fi finalizat în 2025.

Octombrie 2018 marchează începutul construcţiei Swissôtel Bucharest, un proiect hotelier marca NIRO Investment Group.

Swissôtel este un brand hotelier premium al grupului Accor, fiind adus în premieră pe piaţa din România de catre NIRO Investment Group.

Situat pe Bulevardul Expoziţiei, imobilul se află la 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” şi în imediata vecinătate a mai multor sedii de afaceri, inclusiv Romexpo, cel mai mare centru expoziţional şi de evenimente din România.

Swissôtel Bucharest dispune de 224 de camere, 2 restaurante din care unul situat la RoofTop, cu o vedere panoramică excepţională asupra oraşului, baruri şi lounge-uri, piscină la etajul 22, facilităţi spa & fitness şi o zonă dedicată întâlnirilor de afaceri şi organizării de evenimente corporate.

Clădirea care acomodează cel mai înalt hotel din Bucureşti are 85 de metri înălţime, 27 de niveluri şi o suprafaţă totală construită de aproximativ 30.000 de metri pătraţi. Investiţia totală este de peste 60 de milioane de euro.

Swissôtel Bucharest va fi inaugurat în anul 2025.

Aflată în centrul Bucureştiului la intersecţia dintre Calea Victoriei şi Bulevardul Elisabeta, clădirea celui mai vechi hotel din Bucureşti a fost construită în anul 1867 şi este încadrată în clasa A de Monument Istoric şi Arhitectural de către Ministerul Culturii. De-a lungul istoriei, fostul Grand Hotel Du Boulevard a reprezentat epicentrul activităţilor sociale mondene. În prezent clădirea se află în proces de recondiţionare pentru a întruni standardele lanţului hotelier internaţional de lux Corinthia.

Fondat în 1962 de familia malteză Pisani, brandul Corinthia reprezintă garanţia luxului în domeniul ospitalităţii internaţionale. Din anul 2000, Corinthia a devenit o companie publică cu mai multe divizii, având la bază valorile familiei şi inspirată de principiile fundamentale ale spiritului Corinthia. Compania se concentrează pe asigurarea calităţii, pe corectitudinea şi discreţia serviciilor prestate.

În prezent grupul Corinthia operează nouă hoteluri de cinci stele, aflate în unele dintre cele mai mari oraşe din lume.

Corinthia Grand Hotel Boulevard, în cei peste 8.500 mp construiţi, cuprinde 30 de apartamente de lux, săli de întâlniri, ballroom, restaurant, Japanese restaurant, brasserie, lounge, bar şi SPA.

Investiţia totală este estimată la 40 milioane euro.

Corinthia Grand Hotel Boulevard îşi va deschide porţile în 2024.

Pentru mai multe detalii: https://www.corinthia.com/bucharest/ | http://ihiplc.com

Situat în Centrul Vechi al capitalei, Restaurantul Voievodal Crama Domnească este un loc istoric, ridicat între ruinele Palatului Voievodal Curtea Veche, care păstrează încă mărturii din Bucureştiul secolului XIII.

Restaurantul invită sub bolţile sale pe toţi cei care doresc să se simtă asemeni domnitorilor din vechime, trataţi şi ospătaţi regeşte.

Întregul edificiu a trecut prin ample lucrări de consolidare, recompartimentare şi ambientale, care au schimbat înfăţişarea locaţiei. Astăzi, restaurantul e compus din trei saloane - Salonul Domnesc, Salonul Voievodal şi Salonul Cramă - dispuse într-un mod cu totul original, ce pot găzdui până la 300 de persoane. Cele două terase, interioară şi exterioară, sunt locurile perfecte pentru a savura delicioasele bucate în timp ce te bucuri de atmosfera istorică sau priveşti forfota străzilor din centrul istoric.

Preparatele culinare de sorginte autentic românească te transpun într-o călătorie gastronomică a gusturilor alese. Atmosfera festivă este întreţinută cu măiestrie de Taraful Leonard Iordache, unul dintre cele mai bune şi mai apreciate tarafuri din ţară.

Pentru mai multe detalii: https://cramadomneasca.net/

“Gypsy Experience by Damian Drăghici”

Cafeneaua Veche este, conform atestărilor documentare din 1812, cea mai veche cafenea din capitală, datând din 1781. Clădirea se află în centrul istoric al capitalei şi este clasată ca monument istoric.

În secolul al XIX-lea, Cafeneaua Veche a fost locul de întâlnire pentru personalităţi ale vremii, precum Mihai Eminescu, Ion Luca Caragiale sau chiar regele Carol al II-lea.

În prezent, clădirea găzduieşte un restaurant cu specific internaţional, precum şi un spaţiu dedicat organizării unor evenimente culturale.