Resort-uri de lux in Maldive

Prima investiţie internaţională majoră a Niro Investment Group în industria ospitalităţii este dezvoltarea unei staţiuni de lux în Maldive, în partenerat cu un operator internaţional de prestigiu.

Staţiunea de lux din Maldive va fi dezvoltată pe patru insule diferite, în aceeaşi lagună, cu plaje cu nisip alb lungi de peste 6km, înconjurate de palmieri şi vegetaţie luxuriantă.

Prima insulă va fi o destinaţie pentru turiştii care călătoresc alături de familie şi prieteni, cu o atmosferă dinamică şi servicii pentru toate vârstele.

A doua insulă va fi destinată adulţilor şi se doreşte a fi decorul penfect pentru escapade private sau suprize romantice, oferind o experienţă memorabilă.

A treia insulă va fi privată şi exclusivistă.

A patra insulă va fi destinată exclusiv localurilor şi evenimentelor de lux.

Laguna Kaafu Atoll se află la doar 15 minute cu barca de Aeroportul Internaţional Velana. O vacanţă în acest nou paradis din Maldive va fi extrem de confortabilă.

Amplul proiect a fost demarat în acest an şi va fi finalizat în 2025.

Aflată în centrul Bucureştiului la intersecţia dintre Calea Victoriei şi Bulevardul Elisabeta, clădirea celui mai vechi hotel din Bucureşti a fost construită în anul 1867 şi este încadrată în clasa A de Monument Istoric şi Arhitectural de către Ministerul Culturii. De-a lungul istoriei, fostul Grand Hotel Du Boulevard a reprezentat epicentrul activităţilor sociale mondene. În prezent clădirea se află în proces de recondiţionare pentru a întruni standardele lanţului hotelier internaţional de lux Corinthia.

Fondat în 1962 de familia malteză Pisani, brandul Corinthia reprezintă garanţia luxului în domeniul ospitalităţii internaţionale. Din anul 2000, Corinthia a devenit o companie publică cu mai multe divizii, având la bază valorile familiei şi inspirată de principiile fundamentale ale spiritului Corinthia.

Caracteristicile brandului Corinthia sunt relevante pentru Corinthia Grand Hotel du Boulevard şi vor reflecta unicitatea incredibilă a creării unei pozitii unice pe piaţă, combinând elemente extraordinare pentru a face acest Hotel Butic unic, special şi relevant în Bucureşti.

Corinthia Grand Hotel du Boulevard Bucharest urmează a se poziţiona în fruntea pieţei hoteliere şi va reprezenta o ofertă unică pentru vizitatorii Bucureştiului.

Corinthia Hotels operează 21 de hoteluri pe trei continente, dintre care 15 sunt hoteluri de lux ale brandului Corinthia. Sunt în curs de dezvoltare şase noi hoteluri în Bruxelles, Roma, Bucureşti, Moscova, Doha şi New York

Corinthia Grand Hotel Boulevard, în cei peste 8.500 mp construiţi, cuprinde 30 de apartamente de lux, săli de întâlniri, ballroom, restaurant japonez, brasserie, lounge bar, club privat şi SPA.

Corinthia Grand Hotel Boulevard îşi va deschide porţile în 2024.

Pentru mai multe detalii: https://www.corinthia.com/bucharest/ | https://www.corinthiagroup.com/property/corinthia-grand-hotel-du-boulevard-bucharest/ | http://ihiplc.com

Octombrie 2018 marchează începutul construcţiei Swissôtel Bucharest, un proiect hotelier marca NIRO Investment Group.

Swissôtel este un brand hotelier premium al grupului Accor, fiind adus în premieră pe piaţa din România de catre NIRO Investment Group.

Accor Hotels este una dintre cele mai mari corporaţii din industria ospitalităţii, ce operează în 110 ţări, cu peste 36 de branduri hoteliere, 5.100 de locaţii şi peste 704.000 de camere. Brandul Swissôtel este cel mai potrivit pentru acest proiect, fiindcă are un raport corect business/lux care nu există pe piaţa hotelieră din Bucureşti în prezent.

Situat pe Bulevardul Expoziţiei, imobilul se află la 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” şi în imediata vecinătate a mai multor sedii de afaceri, inclusiv Romexpo, cel mai mare centru expoziţional şi de evenimente din România.

Swissôtel Bucharest dispune de 224 de camere, 2 restaurante din care unul situat la RoofTop, cu o vedere panoramică excepţională asupra oraşului, baruri şi lounge-uri, piscină la etajul 22, facilităţi spa & fitness şi o zonă dedicată întâlnirilor de afaceri şi organizării de evenimente corporate.

Clădirea care acomodează cel mai înalt hotel din Bucureşti are 85 de metri înălţime, 27 de niveluri şi o suprafaţă totală construită de aproximativ 30.000 de metri pătraţi.

Swissôtel Bucharest va fi inaugurat în anul 2025.