EXCELENŢA ÎN AFACERI PREMIATĂ LA GALA ANIVERSARĂ CAPITAL

Revista Capital a sărbătorit 26 de ani de la prima apariţie în cadrul unei gale aniversare ce a avut loc marţi seara, 27 noiembrie 2018, în compania mediului de afaceri autohton.

Deşi cu un profil analitic, îndreptat către zona economică, cu ocazia aniversării a 26 de ani, Revista Capital a trecut dincolo de cifre şi a celebrat oamenii. Oamenii care fac posibil să se întâmple lucruri frumoase, care fac ca România să evolueze, care aduc bunăstare, se implică şi aduc speranţă.

În cadrul Galei au fost acordate trofee şi diplome de excelenţă antreprenorilor români cu rezultate şi iniţiative remarcabile, care se implică şi dezvoltă mediul de afaceri autohton.

Domnul Nicolae Dumitru a primit premiul pentru cea mai mare experienţă în domeniul investiţiilor, dezvoltării şi managementul activelor, acesta intenţionând să extindă Grupul Niro Investment pe piaţa locală de turism prin dezvoltarea a două noi proiecte hoteliere şi prin crearea unui institut de management hotelier pe piaţa locală. Grupul Niro Investment este deţinătorul celui mai mare hub commercial şi de distribuţie din Europa de Est cu clădiri de birouri, proiecte rezidenţiale şi hoteluri.