Felicitări Naţionalei feminine de handbal – Trofeul Carpaţi Niro a rămas în România!

Felicitări sportivelor echipei naţionale de handbal feminin a României, care au câştigat turneul dotat cu Trofeul Carpaţi Niro, după ce sâmbătă au învins echipa Austriei cu scorul de 41-35 (24-17), în ultimul meci al competiţiei de la Bistriţa. Este un moment de mândrie pentru noi toţi cei care i-am susţinut în această călătorie incredibilă. Le mulţumim pentru spectacolul sportiv oferit, care ne inspiră şi ne alimentează pasiunea comună pentru handbal!

“Felicităm lotul feminin de handbal al României, antrenorii, prepartorii, reprezentanţii federaţiei şi toate persoanele care au contribuit la acest succes! Compania NIRO Investment Group, în calitate de partener pe termen lung şi sponsor oficial al Federaţiei Române de Handbal, este onorată să fie parte din această sărbătoare care celebrează performanţa, competiţia şi fair play-ul”, a declarat Anca Simionescu, Director General Niro Investment Group.

Echipa României a încheiat Trofeul Carpaţi Niro cu trei victorii - 33-28 cu Elveţia, 32-22 cu Portugalia şi 41-35 cu Austria. Turneul a fost o ultimă verificare înaintea participării la Campionatul Mondial din Danemarca, Norvegia şi Suedia (29 noiembrie-17 decembrie), în care România va juca în Grupa E, la Herning (Danemarca), urmând să înfrunte Chile (1 decembrie), Serbia (3 decembrie) şi Danemarca (5 decembrie). În funcţie de poziţia din grupă, următoarele meciuri ale României vor avea loc în 7 decembrie, 9 decembrie şi 11 decembrie, cu echipele calificate din Grupa F. Le dorim mult succes!

România este singura naţională care a participat la toate cele 26 de ediţii ale Campionatului Mondial de handbal feminin.