Grupul Niro Investment, premiat la Gala Premiilor Capital

Revista Capital a sărbătorit 30 de ani de la prima sa apariţie prin organizarea unei gale aniversare care a avut loc pe 7 decembrie. În cadrul evenimentului au fost premiate personalităţi şi companii care şi-au adus contribuţia la dezvoltarea României în ultimele trei decenii.

Ca în fiecare an, Gala Premiilor Capital s-a bucurat de participarea a numeroase personalităţi din lumea politică, a afacerilor, din mass-media, cultură, medicină şi sport.

Printre companiile premiate s-a numărat şi Niro Investment Group, care a primit premiul pentru Trei decenii de investiţii şi dezvoltare.

Clitemnestra Gâdea, preşedintele Consiliului de Administraţie al Niro Investment Group, a ridicat premiul în numele companiei:

„ În primul rând, cu ocazia aniversării a 30 de ani de activitate, vă urăm un călduros „La mulţi ani”, vă urăm un viitor plin de realizări. Ne onorează acest premiu din partea Capital. Aceste momente festive ne animă să continuăm călătoria pe care şi noi am început-o acum 30 de ani. Dedicăm acest premiu tuturor colegilor mei pentru că ne-au susţinut să transformăm această afacere care la început era o mică afacere de familie la un adevărat grup de investiţii cunoscut în toată ţara.”