Implicarea noastră în campania „Ajut Eu” – O poveste despre empatie, responsabilitate şi un pas spre un viitor mai luminos pentru copiii aflaţi în nevoie

La NIRO Investment Group, credem cu tărie că tinerii şi copiii sunt arhitecţii lumii de mâine şi fiecare dintre ei merită şansa de a visa, de a învăţa şi de a creşte. Cu această convingere ne-am implicat în campania Ajut Eu derulată de Observator şi Fundaţia Mereu Aproape şi am oferit o mână de ajutor preotului Marian Tudor, cunoscut drept „tatăl copiilor din Găgeşti, Vrancea”. El a fondat un centru dedicat mamelor şi copiilor care sunt victime ale violenţei domestice, rămase fără adăpost.

„Implicarea în campania Ajut Eu este o dovadă a credinţei în puterea eforturilor colective de a crea schimbări pozitive. În calitate de lideri, ne asumăm faptul că influenţa noastră se extinde dincolo de companie şi avem datoria de a contribui la dezvoltarea comunităţii şi a unui viitor în care fiecare copil are şansa de a-şi construi viitorul”, a declarat Anca Simionescu, Director General al Niro Investment Group.

Recunoscând nevoia urgentă de a crea un refugiu sigur pentru aceste familii, am contribuit cu suma de 12.600 de euro, iar acestei contribuţii financiare i-am adăugat pachete şi bunuri suplimentare precum haine pentru mame şi copii, paturi, perne şi altele, în valoare de 3.000 de euro.

Impactul contribuţiei noastre depăşeşte valoarea financiară şi pune bazele unei schimbări durabile şi pozitive în viaţa copiilor şi mamelor care locuiesc în centru, Găgeşti, Vrancea, devenind punctul central al iniţiativei noastre din cauza nevoii presante din comunitate.

Centrul înfiinţat de preotul Marian Tudor oferă un refugiu esenţial pentru mamele şi copiii care se confruntă cu provocări de neimaginat,  iar sprijinind această iniţiativă, am ales să participăm activ la transformarea unei comunităţi, promovând un mediu în care visele pot deveni realitate, iar viitorul poate fi construit. La NIRO Investment Group, credem că implicarea companiilor în dezvoltarea comunităţii joacă un rol esenţial în formarea unei societăţi pline de compasiune şi empatie. Deşi succesul este adesea măsurat exclusiv în cifre şi profituri, noi am ales să ne definim succesul şi prin prisma compasiunii, empatiei, responsabilităţii şi determinării de a crea un viitor mai luminos pentru cei aflaţi în nevoie.