Niro Investment Group a câştigat Locul II, Premiul Naţional pentru Întreprinderi Mari, categoria Servicii, în Topul Naţional al Firmelor, ediţia 2023

Niro Investment Group a câştigat Locul II - Premiul Naţional pentru Întreprinderi Mari – categoria Servicii - Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, în cadrul Galei Topul Naţional al Firmelor 2023, ediţia XXX, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a României.

În calitate de jucător de top în industria imobiliară, Niro Investment Group stabileşte noi standarde pentru excelenţă şi inovaţie, iar angajamentul nostru de a oferi servicii de top ne-a adus această binemeritată recunoaştere, care nu este doar o mărturie a realizărilor noastre, ci şi o dovadă a devotamentului faţă de clienţii noştri, partenerii noştri şi faţă de mediul de afaceri din România.

În centrul succesului Niro Investment Group se află spiritul antreprenorial care a propulsat constant  compania către depăşirea propriilor realizări. Pentru noi, antreprenoriatul este mai mult decât un cuvânt la modă, este o valoare fundamentală pe care o respectăm zilnic, dar mai ales este vorba despre identificarea constantă a oportunităţilor, asumarea riscurilor calculate, creşterea şi monitorizarea business-ului. Credem cu tărie în depăşirea limitelor, în adaptarea continuă  la dinamica în schimbare a pieţei şi în curajul de a explora noi teritorii şi noi domenii, iar pe măsură ce am continuat să evoluăm şi să ne extindem, am realizat că spiritul antreprenorial rămâne forţa noastră călăuzitoare, care ne determină să excelăm în peisajul competitiv al mediului de business local. Drumul nostru către Topul Naţional al Firmelor, ediţia 2023 reflectă întocmai aplicarea cu rigurozitate a acestor principii.

Succesul Niro Investment Group se datorează în egală măsură unei echipe unite şi dedicate. Suntem extrem de mândri de colegii care îşi asumă în fiecare zi un rol esenţial în călătoria noastră, fiecare contribuind cu abilităţile, cunoştinţele şi devotamentul lor la viziunea noastră comună. Munca lor asiduă, rezilienţa şi angajamentul ne-au adus acest premiu şi recunoaşterea primită în cadrul Galei. Succesul în afaceri vine doar prin enorm de multă muncă şi exact acesta este şi mesajul pe care Camera de Comerţ şi Industrie a României îl consolidează cu ocazia Topului Naţional al Firmelor 2023.

Partenerii şi colaboratorii noştri au fost întotdeauna în centrul afacerii noastre, iar succesul nostru este strâns legat de satisfacţia şi succesul lor. Încrederea şi sprijinul lor ne-au permis să ne dezvoltăm pe o piaţă imobiliară competitivă şi rămânem hotărâţi să oferim în continuare excelenţă, aşa cum i-am obişnuit.

Mulţumim Camerei de Comerţ şi Industrie a României pentru acest premiu, care ne onorează! Felicităm reprezentanţii instituţiei pentru consecvenţa de care dau dovadă în realizarea acestui clasament al celor mai competitive companii din România, care a fost realizat pentru prima dată în urmă cu 30 de ani!