NIRO INVESTMENT GROUP A ÎNCEPUT CONSTRUCŢIA UNUI NOU HOTEL CE VA FI OPERAT DE ACCOR

Niro Investment Group, unul dintre cele mai mari grupuri de afaceri din România cu experienţă în domeniul investiţiilor imobiliare, în dezvoltarea şi administrarea activelor şi Business Hotels Investment, o companie membră a Niro, au inaugurat oficial lucrările de construcţie pentru noul proiect hotelier situat în Bucureşti, Bulevardul Expoziţiei. Cu o investiţie estimată la 60 de milioane de euro, hotelul urmează a fi deschis în 2021 şi va avea o suprafaţă totală construită de aproximativ 30.000 mp, fiind destinat oamenilor de afaceri şi turiştilor.

În cadrul evenimentului, organizat în prezenţa autorităţilor şi a partenerilor de afaceri, a fost anunţat un parteneriat strategic cu unul dintre liderii mondiali în domeniul ospitalităţii augmentate. Niro Investment Group a semnat un contract de management cu Accor, care va opera noul hotel sub brandul Swissôtel – un brand hotelier premium, care este lansat cu această ocazie pe piaţa românească.

“De douăzeci şi cinci de ani, compania noastră, în calitate de investitor şi dezvoltator imobiliar, lansează proiecte de afaceri importante, adesea de tip pionierat. Suntem încântaţi să inaugurăm acest proiect major care va oferi oraşului noi facilităţi, locuri de muncă, un flux de turişti şi oameni de afaceri din afara oraşului Bucureşti”, a declarat domnul Nicolae Dumitru, preşedintele Niro Investment Group. “Este o perioadă extraordinară în dezvoltarea Niro Investment Group şi suntem onoraţi să fim parteneri cu un important brand de lux, aşa cum este Swissôtel”.

“România este o piaţă foarte atractivă, cu o dezvoltare rapidă, cu potenţial imens şi randamente foarte bune. Există o cerere internă puternică pentru servicii de ospitalitate, din partea românilor înstăriţi şi, cu atât mai mult, din partea vizitatorilor internaţionali. Suntem onoraţi că Niro Investment Group a ales Swissôtel şi Accor pentru gestionarea acestui proiect hotelier ambiţios. Suntem siguri că Swissôtel Bucharest va stabili noi standarde în industria hotelieră din România”, adaugă Frank Reul, Head of Development al Accor pentru Europa de Est.

Ceremonia de inaugurare a avut loc în spaţiul unde au început deja lucrările de construcţie pentru viitorul hotel care promite să devină o ofertă unică în zona ospitalităţii din Bucureşti. Constructorul proiectului este PORR Construct Company, o companie renumită, specializată în proiecte complexe de construcţie şi renovare. Proiectarea este dezvoltată de către compania Architect Service, una dintre cele mai importante firme de arhitecţi locali, cu prezenţă internaţională. Consultanţa de business în cadrul tranzacţiei a fost oferită proprietarului de către compania Beaufort Global, una dintre cele mai mari firme de investiţii, dezvoltare şi administrare de active.

La finalizare, clădirea care va fi operată sub marca Swissôtel va fi cel mai înalt hotel din Bucureşti şi va avea 225 de camere distribuite pe 18 etaje, restaurante, piscină, facilităţi spa & fitness şi o zonă dedicată pentru întâlniri de afaceri şi organizarea de evenimente corporate.

Situat pe Bulevardul Expoziţiei, imobilul se află la 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Otopeni şi în imediata vecinătate a mai multor sedii de afaceri, inclusiv Romexpo, cel mai mare centru expoziţional şi de evenimente din România. Turiştii se vor bucura de locaţia ideală a hotelului, care este situat aproape de atracţii importante cum ar fi Parcul Herăstrău şi Centrul Vechi.