NIRO Investment Group alături de Campania de donaţii a Fundaţiei Alinare

NIRO Investment Group şi Fundatia Alinare au reuşit la finalul anului 2020, prin proiectul ”Împreună Alinare”, să aducă bucurie pentru aproximativ 250 de copii din familii defavorizate.

Fundaţia Alinare este un ONG înfiinţat în anul 2000 ce activează în domeniul asistenţei sociale şi dezvoltă programe de integrare socială, educaţie şi consiliere pentru familiile defavorizate.

Organizatorii campaniei umanitare au identificat comunităţi sărace (unele din ele izolate, cu grad ridicat de risc social al copiilor şi un nivel redus de trai) din judeţele Vrancea, Ilfov, Damboviţa, Olt, Dolj şi Bucureşti pentru care au fost trimise pachete cu haine de iarnă, încălţăminte, rechizite, jucării, produse de igienă, detergenţi şi alimente.

„Sărbătoarea Crăciunului este despre a fi împreună, cu bucurie şi recunoştinţă, despre altruism şi dăruire. Anul 2020 a fost despre a fi împreună, dar la distanţă, despre a rămâne în siguranţă, păstrând intacte rigorile şi calitatea activităţilor noastre. Am simţit cu toţii impactul noii realităţi care a determinat transformări profunde şi o schimbare de paradigmă în ceea ce priveşte afacerile şi relaţiile sociale, dar unii dintre noi au fost mai afectaţi decât alţii. În fiecare an am sărbătorit Crăciunul alături de publicul larg şi de copii, însă anul acesta Crăciunul arată diferit şi am transformat activităţile tradiţionale în cel mai preţios dar al acestei perioade: acela de a-i ajuta pe cei care au resimtit cel mai puternic impactul acestui an imprevizibil.” (Zsolt Nagy, CEO NIRO Investment Group)

Anul trecut, cei mai afectaţi de situaţia existentă au fost copiii, în mod special cei din familii defavorizate. De aceea implicarea noastră, a fiecăruia, va aduce bucurie şi va influenţa în bine viaţa multora.