Niro Investment Group, alături de cei mai mari jucători din industria ospitalităţii şi la ediţia din acest an a TopHotel Conference

Considerat cel mai important eveniment anual în industria ospitalităţii din România, TopHotel Conference & Awards analizează tendinţele globale şi impactul profund al acestora asupra investiţiilor şi dezvoltării hoteliere locale.

Ediţia din acest an, care a avut loc pe 23-24 mai la Hotel JW Marriott, a fost locul de întâlnire pentru specialiştii din industria ospitalităţii, unde s-au dezbătut noile tendinţe, s-au analizat oportunităţile existente şi s-au împărtăşit strategii de business eficiente. Nu în ultimul rând, au fost identificate soluţii pentru provocările cu care se confruntă specialiştii din industrie în peisajul dinamic al pieţei hoteliere locale.

Lideri cu viziune, practicieni cu experienţă şi investitori locali şi internaţionali au fost prezenţi în cele două zile de eveniment, oferind răspunsuri la întrebări importante şi premiind proiecte câştigătoare.

Alături de reprezentanţi ai unor branduri hoteliere de prestigiu, Alina Vlădulescu, Deputy Head of Hospitality & Development, Niro Investment Group, a participat la panelul de discuţii despre maximizarea performanţei hotelului prin selectarea modelului optim de parteneriat: franciză, management sau owner-operator. Panelul a fost o oportunitate de a explora avantajele şi dezavantajele diferitelor modele de parteneriat în cadrul industriei hoteliere. Participanţii au adus în prim-plan perspective diverse bazate pe experienţa lor valoroasă în industrie şi au oferit soluţii şi idei inovatoare pentru obţinerea de performanţe optime în operaţiunile hoteliere.