NIRO Investment Group, alături de copii – de ziua lor

Cu sprijinul NIRO Investment Group, DGASPC Sector 2 a organizat pe data de 1 iunie, în Parcul de Agrement Tei, un eveniment special cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

Într-un cadru specific lumii magice a vârstei copilăriei, printre momente muzicale deosebite, scenete, dansuri populare şi sportive, arte marţiale, gimnastică, copiii şi-au demonstrat abilităţile participând la atelierele de creaţie. S-au întrecut în confecţionarea păpuşilor din lemn, au creat brăţări şi coliere din mărgele, au desenat, au pictat şi au încercat să danseze şi să cânte alături de “actorii” aflaţi pe scenă. Mii de baloane, nori din vată de zahăr, multe zâmbete pe feţe fericite de pitici şi adulţi au colorat din plin Ziua Copilului.

Reprezentanţii NIRO Investment Group, dna Mihaela Istrate şi dl Ion Badea au oferit premii copiilor care au participat la concursurile de creaţie. Pentru toti, Parcul de Agrement Tei a fost pe data de 1 iunie o scenă a copilăriei.

S-au mai implicat în acest eveniment, alături de specialiştii DGASPC Sector 2, Fundaţia ”Inimi Deschise”, Asociaţia OMIS, Administraţia Domeniului Public Sector 2, Poliţia Locală Sector 2, Ambulanţa socială şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.