Niro Investment Group, alături de handbalul românesc şi în următorii ani. Trofeul Carpati devine Trofeul Carpati Niro

Niro Investment Group a semnat un nou parteneriat cu Federaţia Română de Handbal pentru următorii trei ani, devenind astfel sponsorul principal al Trofeului Carpaţi. Eveniment de tradiţie pentru handbalul românesc, Trofeul Carpaţi devine Trofeul Carpaţi Niro.

"Trofeul Carpaţi Niro continuă o tradiţie de peste 60 de ani, la cel mai înalt nivel internaţional, cu un rol esenţial în pregătirea viitoarelor performanţe şi şlefuirea talentelor handbalului românesc. Încrederea este una dintre cele mai importante chei ale succesului, iar pentru următorii trei ani, încrederea pe care ne-o dă extinderea parteneriatului cu Niro Investment Group va contribui la împlinirea speranţelor legate de peformanţele internaţionale ale echipelor naţionale de handbal. Mulţumim Niro Investment Group pentru încrederea şi susţinerea continuă" , a declarat Constantin Din, preşedintele Federaţiei Române de Handbal.

”Suntem bucuroşi să putem sprijini de mulţi ani, în mod activ, echipele naţionale de handbal şi să susţinem sportivii români la competiţii naţionale şi internaţionale. Este o realizare pe care întreaga echipă Niro Investment Group o preţuieşte foarte mult. Parteneriatul cu Federaţia Română de Handbal ne onorează, deoarece reflectă valorile noastre comune: munca în echipă, perseverenţa şi dinamismul”, a declarat Clitemnestra Gâdea, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Niro Investment Group.

Trofeul Carpaţi Niro este un eveniment sportiv de tradiţie, la care participă mai multe echipe naţionale.

Niro Investment Group este partener şi sponsor oficial al Federaţiei Române de Handbal din 2016 şi susţine echipele naţionale de handbal feminim şi masculin. Niro Investment Group a fost fost alături de federaţie şi sportivi de-a lungul multor momente memorabile, iar colaborarea va continua şi în următorii ani.