NIRO Investment Group, alături de handbalul românesc

În calitate de partener al Federaţiei Române de Handbal, NIRO Investment Group a fost din nou alături de naţionala feminină de handbal pe tot parcursul acesteia la Campionatul Mondial de Handbal Feminin, care a avut loc în Spania, la finele anului 2021.

România este singura echipă prezentă la toate cele 25 de ediţii ale Campionatului Mondial (incluzând-o şi pe aceasta). La precedenta ediţie, în 2019 (Japonia), tricolorele s-au clasat pe locul 12. România are în palmares patru medalii la Campionatul Mondial: una de aur (1962), două de argint (1973 şi 2005) şi una de bronz (2015).

La acest campionat, România a ajuns până în faza grupelor principale, acumulând 3 victorii clare cu selecţionatele Iranului, Kazakhstanului şi Puerto Rico şi 3 înfrângeri la limită cu naţionalele Norvegiei, Olandei şi Suediei. Deşi nu a reuşit să se califice în sferturi, tricolorele au făcut o figură frumoasă şi avem încredere în puterea lor de concentrare şi performanţă pentru participările la competiţiile viitoare.

NIRO Investment Group felicită performanţele echipei naţionale de handbal la Campionatul Mondial şi îi urează succes în continuare!