NIRO INVESTMENT GROUP PROMOTOR AL CULTURII ȘI ARTEI

Niro Investment Group a continuat susţinerea proiectelor culturale şi în 2020, an de grea încercare pentru întreaga viaţă culturală şi comunitate artistică.

Am considerat a fi de importanţă majoră alăturarea noastră demersului de a revitaliza viaţa culturală din România. Astfel am fost partenerii deja celebrului concert Iarna Magică susţinut de Orchestra Română de Tineret şi dirijorul Cristian Mandeal.

Ineditul din acest an al concertului “Iarnă magică” a fost Peer Gynt de Edvard Grieg, creaţie prezentată cu participarea recitatorului Adrian Păduraru. Magia continuă cu mesajul colindelor româneşti, sub semnătura inegalabilă a compozitorului Sabin Pautza, continuată în crescendo-ul extrem de inspirator a muzicii lui Johann Strauss.

Urmând rigorile impuse în perioada pandemiei, concertul a fost înregistrat pe 1 decembrie 2020 în sala mare a Ateneului Român, publicul larg putând urmări acest concert pe 4 ianuarie ora 07.00, la TVR 3, pe 9 ianuarie ora 14.00, la TVR 3 si pe 3 ianuarie la TVR International.


Pe 31 decembrie, s-a difuzat la TVR3 ultimul dialog din seria Interviurilor “Vară magică”, un interviu-unicat în spaţiul emisiunilor dedicate festivalurilor de gen, acordat Claudiei Robu de către unul dintre partenerii principali ai Festivalului Internaţional “Vară magică”: Zsolt Nagy, CEO-Niro Investment Group. Acest interviu a oferit o panoramare a Festivalului Vară magică din 2020 şi a celorlalte evenimente marca Lanto Communication, prin filtrul celui care susţine cu toată încrederea Muzica clasică!

Puteţi urmări întregul interviu aici: INTERVIU CU ZSOLT NAGY (link: https://www.tvrplus.ro/emisiuni/interviurile-var%C4%83-magic%C4%83-2020-91-4737)