NIRO, PARTENER ÎN ORAŞUL FAPTELOR BUNE

NIRO Investment Group a sprijinit în calitate de partener principal unul dintre cele mai importante evenimente umanitare: Oraşul Faptelor Bune, organizat de către Radio ZU si Primaria Capitalei prin Creart, în perioada 15-21 decembrie, in Piata Universitatii din Bucureşti.

În preajma Crăciunului Radio ZU a devenit platforma care uneşte oamenii cu nevoi cu cei care le pot împlini, prin Oraşul Faptelor Bune. Cu experienţa acumulată deja în cadrul proiectelor sociale în care s-a implicat, NIRO Group Investment se alătură, susţine şi încurajează acest proiect care esenţializează atât spiritul sărbătorilor cât şi principiile companiei: bucuria de a fi aproape de cei dragi şi generozitatea care transformă destine.

În contextul acestui parteneriat şi al celebrării celor 25 de ani de activitate – 25 de ani de fapte bune, Niro a lansat campania “Susţinem valori, susţinem viitorul” . Alături de parteneri instituţionali şi de Fundaţia Sf. Petru, Grupul Niro va identifica poveştile a 25 de copii talentaţi, cu rezultate bune la învăţătură pe care îi va susţine în cadrul acestui program de mentorat, timp de 10 ani. Cei 25 de copii vor intra în familia NIRO începând din momentul selecţiei şi până la absolvirea şcolii; ei vor fi consiliaţi şi susţinuţi pe tot parcursul educaţional şi, în funcţie de nevoile individuale, vor fi ajutaţi financiar cu rechizite şcolare, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, etc.

“Niro îşi doreşte să marcheze cei 25 de ani de existenţă sărbătorind în spiritul unei Românii Unite, în primul rând, prin Fapte Bune – deoarece o comunitate îşi păstrează speranţa şi puterea în special atunci când există implicare, acţiune şi rezultate palpabile. Asta ne dorim şi noi, să contribuim activ si pe termen lung pentru cei care au nevoie de susţinere. Pentru a vedea o schimbare concretă, considerăm că este important să ducem mai departe ajutorul nostru, dincolo de perioada sărbătorilor. Ne dorim ca fapta noastră bună si susţinerea valorilor să ajungă la oamenii potriviti, la momentul portivit, acest lucru înseamnând inclusiv un angajment pe termen lung”, a declarat dl. Florin Suicescu.

Mână de la mână, facem România bună!