POVESTE DE CRĂCIUN – NIRO AJUTĂ OAMENI AFLAŢI LA LIMITA SUPRAVIEŢUIRII

La solicitarea dnei Mihaela Toma, preşedinta Fundaţiei „Salvând un suflet, Salvăm viitorul-Romania 2010” din Câmpulung Muscel, judeţul Argeş, Grupul de firme NIRO a făcut o donaţie în produse în valoare de 6.300 de lei unor familii nevoiaşe din zonă.

Dna Mihaela Toma, care îşi dedică tot timpul ajutării celor loviţi de soartă prin fundaţia pe care a înfiinţat-o, ascunde şi ea o poveste tristă. Provenind dintr-o familie modestă, dna Toma este măcinată de boală încă din copilărie. Şi ea, şi sora ei geamănă şi-au petreimage_2503cut o mare parte a vieţii prin spitale. Dacă dna Mihaela Toma a reuşit să treacă peste greutăţile bolii şi în ciuda lor să îşi găsească o ocupaţie care îi oferă alinare, starea surorii ei s-a înrăutăţit, iar părinţii, învinşi de greutăţi, sunt acum, la rândul lor, suferinzi.

Cu toate acestea, ea se gândeşte şi la cei din jurul ei, tot oameni nevoiaşi, care trăiesc la limita subzistenţei.

Impresionată de această poveste, conducerea grupului de firme NIRO a trimis în zonă pachete cu produse necesare supravieţuirii pentru familiile în numele cărora Dna Mihaela Toma a cerut ajutorul.