PREMIUL DE EXCELENŢĂ PENTRU INOVAŢIE ÎN CONSTRUCŢII

Pe data de 27 ianuarie 2021, a avut loc, la Ateneul Român, Gala Excelenţei „Împreună protejăm Romania” organizată de Grupul de Presă MediaUno şi Institutul Naţional de Statistică.

A fost un eveniment festiv, organizat sub egida Academiei Române, cu sprijinul Filarmonicii ”George Enescu”, dedicat performanţelor şi implicării personalităţilor şi companiilor în găsirea de soluţii pentru depăşirea crizei COVID 19, ca un mesaj de încurajare şi apreciere faţă de implicarea tuturor într-un efort comun în lupta cu temutul şi necunoscutul inamic ce a zdruncinat ordinea mondială.

În cadrul Galei „Împreună protejăm Romania” au fost premiate personalităţi şi companii care au oferit modele de bune practici, soluţii şi idei de depăşire a crizei COVID-19, care a afectat întreaga omenire.

Domnului Zsolt Nagy, în calitate de CEO al NIRO Investment Group, i-a fost înmânat Premiul de Excelenţă pentru Inovaţie în Construcţie, care a încununat eforturile depuse în anul 2020 de întreaga echipa a grupului de firme pentru depăşirea momentelor critice provocate de pandemie.