Chiajna S.A. deţine o platformă industrială de 35.000 mp în satul Chiajna, la 5 km distanţă de Bucureşti, unde o serie de companii de producţie îşi desfăşoară activităţile. Platforma industrială Chiajna este situată într-un loc potrivit pentru spaţii de depozitare şi producţie, datorită accesului uşor de pe şoseaua de centură a Bucureştiului şi de pe principalele drumuri naţionale şi europene. Compania este listată la Bursa de Valori Bucureşti.

Microprod S.A. este divizia Niro Investment Group care se ocupă cu producerea şi îmbutelierea băuturilor alcoolice şi răcoritoare. Unitatea de producţie şi îmbuteliere, preluată în 1998, este situată în Chiajna şi a beneficiat de numeroase procese de îmbunătăţire a calităţii produselor şi a reuşit să comercializeze trei mărci de răcoritoare, una de apă minerală şi şapte mărci de băuturi alcoolice. Datorită echipamentului său performant, fabrica a îmbuteliat Pepsi şi Schweppes.

Fabrica este situată în Jilava (limitele Bucureştiului de Sud) şi este echipată pentru producţia de alcool etilic cu o concentraţie minimă de dioxid de carbon de 96,3% pentru industria alimentară şi concentrate proteice pentru nutrienţii de origine animală. Calitatea produselor Ceres corespunde standardelor internaţionale în domeniu.