Deţinut în proprietate de cele mai puternice firme ale grupului, NIRO Investment SA şi Dragonul Roşu SA, centrul logistic şi comercial a fost inaugurat în anul 1993.

Încă de la înfiinţare, Centrul Logistic şi Comercial Dragonul Roşu a devenit cunoscut în toată ţara, fiind principala sursă de produse la preţuri mici care satisfăceau cererea cetăţenilor cu venituri mici şi foarte mici.

Situat la 10 minute de centrul Capitalei, cu acces direct către principalele rute feroviare si rutiere, Dragonul Roşu este astăzi cel mai mare hub logistic şi comercial din Europa. Construit pe 60 de hectare, cu 10 pavilioane, peste 5.000 de magazine, spaţii logistice şi de depozitare, Dragonul Roşu găzduieşte zilnic peste 20.000 de clienţi.

Firmele care activează în cadrul Centrului Logistic şi Comercial Dragonul Roşu îşi vând produsele nu numai pe piaţa românească, ci şi pe pieţele ţărilor învecinate: Republica Moldova, Ucraina, Ungaria, Bulgaria, ţările din fosta Iugoslavie şi, mai recent, în Grecia, Austria şi Cehia.

Pentru mai multe detalii: https://www.dragonulrosu.ro