Aflată în centrul Bucureştiului la intersecţia dintre Calea Victoriei şi Bulevardul Elisabeta, clădirea celui mai vechi hotel din Bucureşti a fost construită în anul 1867 şi este încadrată în clasa A de Monument Istoric şi Arhitectural de către Ministerul Culturii. De-a lungul istoriei, fostul Grand Hotel Du Boulevard a reprezentat epicentrul activităţilor sociale mondene. În prezent clădirea se află în proces de recondiţionare pentru a întruni standardele lanţului hotelier internaţional de lux Corinthia.

Fondat în 1962 de familia malteză Pisani, brandul Corinthia reprezintă garanţia luxului în domeniul ospitalităţii internaţionale. Din anul 2000, Corinthia a devenit o companie publică cu mai multe divizii, având la bază valorile familiei şi inspirată de principiile fundamentale ale spiritului Corinthia. Compania se concentrează pe asigurarea calităţii, pe corectitudinea şi discreţia serviciilor prestate.

În prezent grupul Corinthia operează nouă hoteluri de cinci stele, aflate în unele dintre cele mai mari oraşe din lume.

Corinthia Grand Hotel Boulevard, în cei peste 8.500 mp construiţi, cuprinde 30 de apartamente de lux, săli de întâlniri, un Grand Ballroom, restaurante, baruri şi SPA.

Corinthia Grand Hotel Boulevard îşi va deschide porţile în 2023.

Pentru mai multe detalii: https://www.corinthia.com/bucharest/ | http://ihiplc.com