Aflată în centrul Bucureştiului la intersecţia dintre Calea Victoriei şi Bulevardul Elisabeta, clădirea celui mai vechi hotel din Bucureşti a fost construită în anul 1867 şi este încadrată în clasa A de Monument Istoric şi Arhitectural de către Ministerul Culturii. De-a lungul istoriei, fostul Grand Hotel Du Boulevard a reprezentat epicentrul activităţilor sociale mondene. În prezent clădirea se află în proces de recondiţionare pentru a întruni standardele lanţului hotelier internaţional de lux Corinthia.

Fondat în 1962 de familia malteză Pisani, brandul Corinthia reprezintă garanţia luxului în domeniul ospitalităţii internaţionale. Din anul 2000, Corinthia a devenit o companie publică cu mai multe divizii, având la bază valorile familiei şi inspirată de principiile fundamentale ale spiritului Corinthia.

Caracteristicile brandului Corinthia sunt relevante pentru Corinthia Grand Hotel du Boulevard şi vor reflecta unicitatea incredibilă a creării unei pozitii unice pe piaţă, combinând elemente extraordinare pentru a face acest Hotel Butic unic, special şi relevant în Bucureşti.

Corinthia Grand Hotel du Boulevard Bucharest urmează a se poziţiona în fruntea pieţei hoteliere şi va reprezenta o ofertă unică pentru vizitatorii Bucureştiului.

Corinthia Hotels operează 21 de hoteluri pe trei continente, dintre care 15 sunt hoteluri de lux ale brandului Corinthia. Sunt în curs de dezvoltare şase noi hoteluri în Bruxelles, Roma, Bucureşti, Moscova, Doha şi New York

Corinthia Grand Hotel Boulevard, în cei peste 8.500 mp construiţi, cuprinde 30 de apartamente de lux, săli de întâlniri, ballroom, restaurant japonez, brasserie, lounge bar, club privat şi SPA.

Corinthia Grand Hotel Boulevard îşi va deschide porţile în 2024.

Pentru mai multe detalii: https://www.corinthia.com/bucharest/ | https://www.corinthiagroup.com/property/corinthia-grand-hotel-du-boulevard-bucharest/ | http://ihiplc.com