Octombrie 2018 marchează începutul construcţiei Swissôtel Bucharest, un proiect hotelier marca NIRO Investment Group.

Swissôtel este un brand hotelier premium al grupului Accor, fiind adus în premieră pe piaţa din România de catre NIRO Investment Group.

Accor Hotels este una dintre cele mai mari corporaţii din industria ospitalităţii, ce operează în 110 ţări, cu peste 36 de branduri hoteliere, 5.100 de locaţii şi peste 704.000 de camere. Brandul Swissôtel este cel mai potrivit pentru acest proiect, fiindcă are un raport corect business/lux care nu există pe piaţa hotelieră din Bucureşti în prezent.

Situat pe Bulevardul Expoziţiei, imobilul se află la 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” şi în imediata vecinătate a mai multor sedii de afaceri, inclusiv Romexpo, cel mai mare centru expoziţional şi de evenimente din România.

Swissôtel Bucharest dispune de 224 de camere, 2 restaurante din care unul situat la RoofTop, cu o vedere panoramică excepţională asupra oraşului, baruri şi lounge-uri, piscină la etajul 22, facilităţi spa & fitness şi o zonă dedicată întâlnirilor de afaceri şi organizării de evenimente corporate.

Clădirea care acomodează cel mai înalt hotel din Bucureşti are 85 de metri înălţime, 27 de niveluri şi o suprafaţă totală construită de aproximativ 30.000 de metri pătraţi.

Swissôtel Bucharest va fi inaugurat în anul 2025.