Cafeneaua Veche este, conform atestărilor documentare din 1812, cea mai veche cafenea din capitală, datând din 1781. Clădirea se află în centrul istoric al capitalei şi este clasată ca monument istoric.

În secolul al XIX-lea, Cafeneaua Veche a fost locul de întâlnire pentru personalităţi ale vremii, precum Mihai Eminescu, Ion Luca Caragiale sau chiar regele Carol al II-lea.

În prezent, clădirea găzduieşte restaurantul concept “Gypsy Experience by Damian Drăghici”, unde ritmurile şi gusturile unei culturi fascinante sunt mixate pentru a oferi o experienţă unică.

De la selecţia de preparate culinare gypsy international, până la atmosfera desprinsă parcă din casele rromilor şi muzica tradiţională atât de iubită, “Gypsy Experience by Damian Drăghici” e o explozie de energie, gust şi culoare.

Damian Drăghici, reprezentant al culturii gypsy, provine dintr-o familie cu o tradiţie de peste 7 generaţii, face muzică şi trăieşte în spiritul gypsy de mic copil. Restaurantul - concept îmbină toate experienţele sale de viaţă din ultimii 50 de ani: gustul mâncării gypsy, armonia muzicii şi energia dansului. Împreună, toate acestea întruchipează o adevărată experienţă a libertăţii în stil gypsy.