SUTE DE COPII L-AU ÎNTÂLNIT PE MOŞ CRĂCIUN

Sute de copii au trăit sâmbătă emoţia întâlnirii cu Moş Crăciun, în cadrul unui eveniment organizat în incinta Centrului Comercial Dragonul Roşu Oriental. Evenimentul a marcat startul sărbătorilor de iarnă dar şi împlinirea, de către Niro Investment Group, a 25 de ani de la înfiinţare. Toţi copiii prezenţi au primit daruri, au participat la concursuri şi la ateliere de creaţie iar bunicii şi părinţii au intrat în spiritul Crăciunului pe ritmuri de muzică populară şi colinde. Ansamblul Ciocârlia, cel mai vechi ansamblu artistic din România, a dat startul evenimentului cu un moment de voie bună, dans şi cântec popular, sub conducerea maestrului Marian Alexandru, alături de interpreţii de muzică populară, Alina Alexandru şi Aurelia Radu.

Evenimentul a continuat cu un concert extraordinar de colinde al Alinei Sorescu alături de membrii Atelierului de Muzică pentru Copii, “Picii lu’ Soreasca”, solista interpretând cu această ocazie una dintre melodiile recent lansate, “Iarnă, stai un pic”.

Un moment emoţionant a fost creat de grupul artistic “Iris şi copiii”, ai cărui membri au interpretat colinde în limba engleză.

Momentul culminant al pe trecerii i-a revenit lui Moş Crăciun care a sosit la Dragonul Roşu împreună cu o mulţime de personaje de poveste şi de spiriduşi talentaţi. Moşul şi ajutoarele sale au împărţit jucării şi dulciuri tuturor copiilor prezenţi, s-au jucat cu cei mici şi au povestit despre magia sărbătorilor de iarnă şi nevoia de a fi mai buni şi mai generoşi de Crăciun.

Evenimentul s-a încheiat cu un un moment spectaculos al artistei Andra care, în aplauzele fanilor, a interpretat cele mai frumoase colinde şi cântece de Crăciun din repertoriul românesc şi internaţional.

Acesta este doar unul dintre evenimentele prin care Niro Investment Group îşi propune să marcheze 25 de ani de la înfiinţare, dar şi să dea startul Sărbătorilor de Iarnă într-o atmosferă plină de voie bună. În paralel, Niro Investment Group susţine, în calitate de principal partener, Oraşul Faptelor Bune, organizat de radio ZU, iar în 2019 compania va lansa un program de mentorat pentru tinerii talentaţi din România, intitulat “Susţinem valori, susţinem viitorul”.