Trofeul Carpaţi Niro – Susţinem echipa naţională de handbal feminin în competiţia test pentru Jocurile Olimpice din 2024, de la Paris

Trofeul Carpaţi Niro a debutat cu o victorie pentru echipa naţională de handbal a României în faţa selecţionatei Elveţiei, cu scorul de 33-28. Turneul de la Bistriţa este o ultimă verificare înaintea participării la Campionatul Mondial din Danemarca, Norvegia şi Suedia (29 noiembrie-17 decembrie), la care România va juca în Grupa E, la Herning (Danemarca), urmând să înfrunte Chile (1 decembrie), Serbia (3 decembrie) şi Danemarca (5 decembrie). În funcţie de poziţia din grupă, următoarele meciuri ale României vor avea loc în 7 decembrie, 9 decembrie şi 11 decembrie, cu echipele calificate din Grupa F.

Handbalul este un sport care necesită muncă în echipă, strategie şi precizie, iar toate acestea rezonează cu valorile Niro Investment Group, care este partener şi sponsor oficial al Federaţiei Române de Handbal din 2016. Urmărim şi susţinem îndeaproape eforturile, pasiunea şi determinarea sportivelor din echipa Naţională de Handbal a României şi avem convingerea că nu doar învestim într-o echipă, ci susţinem căutarea neobosită a excelenţei, sportivitatea şi nu în ultimul rând – bucuria de a juca!

NIRO Investment Group a fost fost alături de Federaţia Română de Handbal şi de sportivi de-a lungul multor momente memorabile, iar colaborarea va continua şi în următorii ani.