Zsolt Nagy la Conferinţa „2021 – Anul Relansării”

Timp de patru zile, peste 100 de speakeri au evaluat consecinţele epidemiei COVID-19 şi au analizat perspectivele de redresare economică şi socială, cu ocazia conferinţei organizate de Grupul de Presă MediaUno şi Institutul Naţional de Statistică, 2021 – Anul Relansării.

A fost a doua ediţie din seria de evenimente Împreună Protejăm România, proiect iniţiat de MediaUno în septembrie 2020. (www.impreuna-protejam-romania.ro)

Structurat pe 10 paneluri –  în zilele de 19, 20, 23 şi 24 noiembrie- evenimentul a adunat laolaltă experţi, reprezentanţi ai autorităţilor publice şi locale, ai companiilor şi organizaţiilor non-profit din domeniile: industrie, apărare şi siguranţă naţională, energie, construcţii, infrastructură, transporturi, agricultură, turism, comerţ şi servicii, sănătate, educaţie, cultură şi administraţie.01

Niro Investment Group a fost reprezentat de domnul Zsolt Nagy, CEO, cu o intervenţie în cadrul panelului „Construcţii, infrastructură, transporturi”.

Conferinţa a fost realizată prin platforma Zoom, dezbaterile fiind transmise în direct pe paginile de Facebook ale organizatorilor şi partenerilor şi pe canalul de Youtube al Grupului de Presă MediaUno.

Iată unde puteţi urmări întreaga Conferinţă:

Deschidere

https://www.youtube.com/watch?v=8QjDnZQYsmM

Paneluri: ”Securitatea naţională şi managementul crizei globale”, ”Agricultura” şi ”Produs în România”

https://youtu.be/Pza4Nrs-gx4

Panel ”Construcţii, infrastructură şi transporturi”

https://youtu.be/EDRr5C-XMqQ

Sanatate

https://youtu.be/EEZtrkNcVl0
https://youtu.be/UGSt5l3NSDM