Recunoaştere pentru Niro Investment Group în cadrul Galei Dezvoltăm România Sustenabil

În luna iunie, la InterContinental Athénée Palace Bucharest, a avut loc Gala Dezvoltăm România Sustenabil, eveniment care celebrează aportul jucătorilor din diferite industrii ale economiei locale, la dezvoltarea unui viitor durabil pentru următoarele generaţii. Evenimentul a marcat aportul acestora susţinut pentru construirea unui viitor mai durabil - pentru mediu, pentru oameni, pentru economie. Mai mult decât atât, companiile premiate au nominalizat la rândul lor, parteneri sau asociaţii implicate în proiecte de sustenabilitate şi responsabilitate socială. Gala a fost deschisă de ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Mircea Fechet.

Niro Investment Group a fost reprezentat prin Anca Simionescu – Director General Niro Investment Group –  care a acceptat trofeul pentru ţinte atinse în cadrul obiectivului de dezvoltare durabilă - Sustainable cities and communities şi a premiat, mai departe, Asociaţia Bookland, predând, aşadar „ştafeta sustenabilităţii”. Din partea Grupului Niro, la eveniment au mai participat Clitemnestra Gâdea Preşedinte al  Consiliului de Administraţie  şi Valentin Macovescu – Director Comunicare, Imagine şi Protocol.

Grupul Niro şi-a asumat implementarea unui program amplu de dezvoltare sustenabilă, pe trei direcţii importante: mediu, social şi economic, urmărind cu rigurozitate standardele ecologice în tot ceea ce întreprinde.

Compania noastră construieşte verde pentru viitor, pentru generaţiile viitoare, urmând o strategie pe termen lung. Sustenabilitatea este în ADN-ul companiei Niro şi se concretizează printr-un model de business care reflectă continuitate, eficienţă, impact pozitiv social şi de mediu,” menţionează Clitemnestra Gâdea- Preşedinte al  Consiliului de Administraţie Niro.

Niro Investment Group s-a remarcat în domeniul sustenabilităţii prin grija excepţională faţă de mediu în special în sectorul dezvoltării proiectelor hoteliere unde compania a obţinuit certificări importante în ceea ce priveşte dezvoltarea durabilă.

„Ceea ce ne caracterizează acum este ambiţia noastră de a implementa un program de sustenabilitate pe termen lung. Noi construim, în primul rând, cu multă inimă, cu migală - poate de aceea ne ia mai mult timp să ducem la bun sfârşit lucrurile, dar atunci când o facem, o facem foarte bine”, a precizat Anca Simionescu, directorul general NIRO Investment Group. Pe lângă diploma de recunoaştere a meritelor, cei premiaţi au primit un trofeu-clepsidră, drept simbol al timpului pe care companiile l-au investit şi urmează să îl investească în mari proiecte din sfera sustenabilităţii.