Niro Investment Group a premiat campionii handbalului românesc pentru performanţe excepţionale

În cadrul unei conferinţe de presă oraganizată de Primăria Piteşti, Primăria Mioveni şi Federaţia Română de Handbal înaintea meciului România-Spania au fost premiete cele mai bune performanţe sportive ale sezonului competiţional curent. După o pauză de 28 de ani, echipa naţională de handbal masculin a României s-a calificat la Campionatul European de Handbal din 2024, iar echipa naţională de handbal feminin a obţinut calificarea la Campionatul Mondial de Handbal din 2023. Faţă de aceste performanţe remarcabile şi în semn de apreciere pentru contribuţia adusă la dezvoltarea acestui sport şi pentru promovarea României în lume, Niro Investment Group a acordat celor două echipe un premiu total în valoare de 75,000 lei.

"Suntem mândri să fim alături de ei în aceste momente speciale şi ne bucurăm să recompensăm performanţele lor extraordinare. Parteneriatul cu Federaţia Română de Handbal confirmă angajamentul nostru de a sprijini excelenţa în handbal şi dezvoltarea sportului în România", a declarat Valentin Macovescu, Director de Comunicare, Imagine şi Protocol, Niro Investment Group.

“Mulţumim Niro Investment Group pentru sprijinul consecvent acordat handbalului românesc. De-a lungul anilor, Niro a susţinut financiar, moral şi logistic pregătirea în cele mai bune condiţii a echipelor naţionale de handbal pentru competiţiile internaţionale, ceea ce a contribuit semnificativ la obţinerea rezultatelor cu care ne mândrim”, a declarant Constantin Din, Preşedintele Federaţiei Române de Handbal.

Niro Investment Group preţuieşte şi încurajează performanţa în toate domeniile, şi, în calitate de partener oficial şi sponsor al Federaţiei Române de Handbal, susţine de peste un deceniu handbalul românesc, fiind alături de acesta pe parcursul drumului spre performanţă.  

Parteneriatul dintre Niro Investment Group şi Federaţia Română de Handbal a fost reînnoit şi consolidat la sfârşitul anului trecut, prin redenumirea “Trofeului Carpaţi” – eveniment de tradiţie pentru handbalul românesc – în “Trofeul Carpaţi Niro”. De asemenea, Niro a acordat pentru anul 2023 o finanţare de aprox. 1 milion de lei pentru continuarea dezvoltării handbalului în România prin finanţarea programelor de pregătire şi participare la competiţii pentru jucătorii şi jucătoarele echipelor naţionale.

Niro Investment Group este angajat în dezvoltarea economiei româneşti şi sprijină dezvoltarea antreprenoriatului local. Grupul este de asemenea implicat în numeroase proiecte sociale şi caritabile, contribuind la îmbunătăţirea calităţii vieţii comunităţilor din România.